Pulpe de pui cu salată de legume prăjite | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pulpe de pui cu salată de legume prăjite

Rețetă creată de Farkas Csaba
Rețetă
simplă
Gata în
45 min.
Porții
4
  • 2 morcovi
  • 2 pătrunjei
  • 1 broccoli
  • 400 g de cartofi noi
  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 linguriță de fulgi de chili
  • sare, piper
  • 2 lingurițe de miere
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 1/2 legătură de arpagic
  • 1/2 legătură de mărar
  • 4 frunze de busuioc
  • 500 g de pulpe de pui file Fragedo

Tăiem morcovii și pătrunjeii în formă de fâșii, spălăm și rupem broccoli în bucăți mici. Curățăm cartofii și tăiem în două. Așezăm legumele în tavă, pe hărtia de copt. Stropim cu uleiul de măsline și asezonăm cu sare, piper, fulgi de chili și miere. Amestecăm bine și lăsăm la cuptorul preîncălzit la 180° C timp de 20-25 minute.

Asezonăm carnea cu sare și piper. Într-o tigaie fierbinte, lăsăm să se prăjească pe ambele părți căteva minute. Așezăm carnea pe patul de legume și mai lăsăm la cuptor 10 minute.

Tăiem mărunt pătrunjelul, arpagicul, busuiocul și mărarul.Le amestecăm bine și servim împreună cu carnea gata făcută.

Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi