Piept de pui cu piure de cartofi | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui cu piure de cartofi

Rețetă creată de Ogaru Georgiana
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
8
  • Cartofi albi
  • Piept de pui Fragedo
  • Sare și piper și alte condimente la alegere
  • Făină
  • 1-2 ouă
  • Pătrunjel verde
  • Unt

Se curăță si se taie cartofii cuburi și se pun să fiarbă în apă.

Cat timp fierb cartofii, se bate carnea, pieptul de pui Fragedo apoi se presara cu condimente si piper, apoi, se tăvălește prin făină pe ambele părți, apoi se dă prin ouăle batute, iar în făină, iar in ou și se pune în tigaia cu uleiul încins.

Se prăjesc pe ambele părți și se scot pe un platou.

Se scurg cartofii, se zdrobesc, se adaugă apoi untul pe care îl omogenizam ca să dea o consistență cremoasă, după care se adaugă laptele pe care îl amestecăm bine ca să dea o consistență pufoasă. Se pune sare după gust.

Se servește pe farfurie un șnitel de pui cu 2-3 linguri de piure. Se poate asezona cu pătrunjel verde.

Se poate servi cu salata de varză, de roșii și castraveți sau cu murături.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi