Ficăței de pui la tigaie | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Ficăței de pui la tigaie

Rețetă
Simplă
Gata în
30 min.
Porții
4

Ingrediente

  • 500 g Fragedo ficat de pui refrigerat
  • 100 ml ulei vegetal
  • jumătate de ardei gras (opțional)
  • ceapă verde (optional)

Modalitate de preparare

  1. Ficațeii de pui se pun în apă rece care se schimba de 2-3 ori până când rămâne limpede.
  2. Se pun într-o tigaie cu ulei rece și abia apoi pe foc.
  3. Se gătesc încet, la foc mic 15 minute. La jumătatea acestui timp se întorc pe cealaltă parte, cu grijă. La final se asezonează cu sare.
  4. Opțional alături de ficăței se pot pune în tigaie și cubulețe de ardei roșu.
  5. Servim ficățeii presărați cu ceapă verde, alături de mămăliguță.
  6. Adăugăm sarea la sfârșit pentru ca ficățeii să rămână moi și delicioși.
  7. Pentru un plus de savoare, cu 5 minute înainte de a lua ficățeii de pe foc, putem adăuga usturoi tăiat felii subțiri.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi