Cârnăciori în plăpumioară | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Cârnăciori în plăpumioară

Rețetă creată de Stanciu Oana
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
4
  • 1 pachet de 12 cârnăciori de pui Fragedo
  • 1 pachet de foi de lasagna proaspete
  • 400 ml pasată de roșii
  • 10 g unt
  • 1 bucată mozzarella 125 gr
  • 100 g brânză rasă
  • Cateva fire de pătrunjel - după gust

Se ia un pachet de cârnăciori de pui și se pun la cuptor/air fryier timp de 10 minute, pentru o gătire superficială.

Între timp, se ia un vas mare, termorezistent și se unge cu unt. Foile de lasagna se taie pe lungime, în 2 părți egale.

Mozzarella se rupe/desface în fâșii. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt.

După ce cârnăciorii s-au gătit puțin, se ia fiecare cârnăcior și se învelește în jumătățile de foi de lasagna (efectul de plăpumioară). Se așază un strat de cârnăciori înveliți, se acoperă cu mozzarella ruptă fâșii. Se continuă cu ceilalți cârnăciori înveliți în jumătăți de foi de lasagna până se umple vasul. Deasupra se toarnă pasata de roșii. Peste pasata de roșii se pune brânza rasă. Se dă totul la cuptor timp de 20 de minute.

După 20 de minute se porționează, se presară pătrunjelul mărunțit și se servește cu drag. Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi