Pui cu legume la tigaie | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pui cu legume la tigaie

Rețetă creată de Banu Marius Andrei
Rețetă
simplă
Gata în
50 min.
Porții
4
  • Pulpe de pui dezosate Fragedo
  • Broccolli
  • Conopidă
  • Morcov
  • Porumb
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Busuioc

Preîncălzim cuptorul la 220 de grade Celsius. Punem pulpele într-o tavă cu puțin ulei și sare și piper după gust, apoi lăsăm la gătit pentru 40 minute.

Între timp preparăm legumele. Curățăm și tăiem felii/bucăți mari legumele și încingem 1 lingură de ulei în tigaie. Adăugăm legumele în tigaie și presărăm puțină sare și piper după gust.

Lăsăm câteva minute până vedem că sunt gata.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi