Pui Caprese | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pui Caprese

Rețetă creată de Albici Mihai Robert
Rețetă
simplă
Gata în
40 min.
Porții
4
  • 1 kg Piept de pui
  • 3 Roșii (600 g)
  • 250 g Mozzarella
  • 1 Lingură (20g) miere
  • 30 Grame pesto cu busuioc-rucola
  • 2 Linguri (30g) oțet balsamic
  • 1 Lingură (15ml) ulei de masline
  • 1 Linguriță rasă (5g) sare de masă
  • 5 Grame piper negru

Se pune puiul filetat sau bătut într-o tavă. Se feliază roșiile si mozzarella. Se amestecă restul ingredientelor într-un sos și se pun peste pui. Se adaugă roșiile într-un strat peste puiul în sos. Se pune la cuptor cca. 25 de minute sau până când puiul este aproape gata.

Se scoate de la cuptor și se adaugă mozzarella. Se pune înapoi la cuptor până când mozzarella este topita și puțin crocantă.

Se servește simplu sau cu orez/salată.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi