Aripioare Teriyaki | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Aripioare Teriyaki

Rețetă creată de Manea ionela nicoleta
Rețetă
simplă
Gata în
45 min.
Porții
4
  • 1kg aripioare de pui
  • 100 ml sos soya
  • 1 linguriță zahăr
  • Sare și piper
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță amidon porumb
  • câte 1/2-linguriță paprika dulce, paprika iute, usturoi praf, ghimbir praf

Aripioarele se curăță bine, se adaugă condimentele și sare și piper după gust, precum și ulei de masline. Se prăjesc aripioarele, fiecare pe ambele părți.

Separat, se amestecă sosul de soia cu zahărul și amidonul.

Se adaugă sosul peste aripioare când acestea sunt aproape gata, în tigaie. Se lasă pe foc până când sosul se îngroașă, devenind cremos și lucios. Se servește cu puțin susan și ceapă verde presărate peste preparat. Poftă! bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane