Foietaj cu pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Foietaj cu pui

Rețetă creată de Simbotin Mihaela
Rețetă
simplă
Gata în
55 min.
Porții
4
  • 500g pulpe pui Fragedo
  • un pachet de foietaj
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • susan
  • 2 gălbenușuri de ou
  • ulei pentru prăjit

Pulpele se dezoseaza si se fac cubulete mici si se condimentează după preferințe.

Se încinge uleiul și se prăjesc în tigaie până acestea se fac fragede, iar apoi se scot la răcit.

Foietajul se taie în triunghiuri, se ia fiecare cubuleț de carne și se înfășoară în foietaj. După ce terminăm, le ungem cu gălbenuș de ou și presărăm susan. Se bagă la cuptor la 180 grade Celsius pentru 20-30 de minute. Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane