Supă-cremă de pui Fragedo cu sparanghel și smântână | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Supă-cremă de pui Fragedo cu sparanghel și smântână

Rețetă creată de Chef Marcian Vodnar
Rețetă
MEDIE
Gata în
50 min.
Porții
2

“Am vrut să pregătesc o altfel de supă-cremă, în care să punem în valoare două ingrediente autentic românești: puiul Fragedo și sparanghelul. Sper să vă inspire.” - Chef Marcian Vodnar

INGREDIENTE PENTRU SUPĂ

MOD DE PREPARARE

  1. Se iau: cartoful, sparanghelul, ceapa verde și pieptul de pui și se pun la fiert cu stock de pui timp de 30 min. Se adaugă sare și puțin unt.
  2. Când sunt gata fierte, se trec în blender cu smântână și sare și se mixează până capătă o textură catifelată. Se adaugă un pic de ulei de măsline.
  3. Se formează o quenelle din cremă de brânză cu trufe și o linguriță de smântână pentru omogenizare.
  4. Pentru servire, se toarnă supa în farfurie și se adaugă quenelle din brânză. Se decorează cu chives mărunțit și se finisează cu sare afumată și ulei de măsline.

Notă: Vesela, tacâmurile și accesoriile sunt disponibile pe site-ul mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert.

VINUL POTRIVIT: MUSE DAY

Un roze sec ce se va potrivi perfect îmbinării delicate dintre supa-cremă și smântână, complimentând ideal și intensitatea sa aromatică. O alegere care îmbină perfect aroma preparatului cu gustul răcoritor al vinului.

VALORI NUTRIȚIONALE REȚETĂ:

  • Valoare energetică: 5621 kJ/ 1343 kcal
  • Grăsimi 80 g din care saturate 30 g
  • Carbohidrați 82 g din care zaharuri 21 g
  • Proteine 90 g
  • Sare 2 g

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane