Aripi de pui simple | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Aripi de pui simple

Rețetă
Simplă
Gata în
15 min.
Porții
4

Pregătirea unui lot mare de aripioare de pui gustoase pentru a oferi o gustare mai multor invitați sau o masă distractivă în familie este rapidă și ușoară cu friteuza cu aer cald Philips Airfryer. Adăugând doar câteva condimente, niște sos barbeque și setând un timp scurt de coacere, acestea ies perfect suculente și crocante de fiecare dată.

INGREDIENTE PENTRU ARIPI DE PUI SIMPLE LA AIRFRYER

MOD DE PREPARARE ARIPI DE PUI SIMPLE

  1. Taie aripile de pui în ciocănele și aripioare. Transferă-le într-un castron mare și adaugă sarea, piperul negru, boiaua de ardei afumată și pudra de usturoi. Amestecă bine pentru a le acoperi uniform și lasă-le la marinat timp de aproximativ 30 de minute.

  2. Așază aripioarele marinate în coș și introdu coșul în friteuză. Pornește dispozitivul cu setările următoare: durată 15 minute, temperatură 160°C (nu este necesară selectarea programului). Deschide friteuza și scutură coșul o dată în timpul gătitului.

  3. Deschide friteuza și unge cu grijă aripioarele de pui cu sos barbeque. Pornește dispozitivul cu setările următoare: durată 3 minute, temperatură 200°C (nu este necesară selectarea programului).

  4. După ce sunt gata, scoate aripioarele de pui din friteuză și lasă-le să se odihnească câteva minute înainte de a le servi.

VALORI NUTRIȚIONALE REȚETĂ

  • Valoare energetică: 378 kcal/porție
  • Carbohidrați 7%
  • Proteine 30%
  • Grăsimi 63%

ALTE REȚETE PE CARE MERITĂ SĂ LE ÎNCERCI LA AIRFRYER

Experimentează aromele condimentelor preferate și bucură-te de prospețimea puiului Fragedo, chiar la tine în bucătărie cu aceste rețete:

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane