Piept de pui în sos de soia cu ou și legume | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui în sos de soia cu ou și legume

Rețetă creată de Baltag Diana
Rețetă
complexă
Gata în
60 min.
Porții
4

Ingrediente pentru gătirea puiului:

  • 500 g piept de pui Fragedo
  • 30 ml sos de soia
  • 25 g miere
  • 10 g paprika dulce
  • 2 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1 lime

Ingrediente pentru garnitură:

  • 1 ou
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 avocado
  • 1 castravete
  • 1 morcov

Mod de preparare a puiului: Tăiem pieptul de pui în bucăți mici pe care le punem într-un vas. Adăugăm sosul de soia, mierea, usturoiul tocat, paprika și sucul de lime. Amestecăm bine. Încălzim uleiul în tigaie și adăugăm pieptul de pui. Îl prăjim timp de 15 minute, la foc mediu, având grijă să amestecăm pentru ca puiul sa fie gătit pe fiecare parte.

Prepararea garniturii: Fierbem oul timp de 7 minute. Tocăm separat ceapa verde, avocado și un castravete. Feliem morcovul în stil Julien și îl amestecăm cu puțină sare și suc de lime.

Opțional: se poate adăuga în farfurie și o lingură de unt de arahide pentru un plus de savoare.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi