Aripioare cu legume și sos tzatziki | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Aripioare cu legume și sos tzatziki

Rețetă creată de Cojocaru Mihaela Lavinia
Rețetă
simplă
Gata în
70 min.
Porții
2

Este un deliciu!

  • 1 cutie de aripioare secționate Fragedo
  • 200 g varză de bruxelles
  • 200 g morcovi
  • 200 g păstarnac
  • 200 g ciuperci brune
  • 150 g iaurt grecesc
  • 1 castravete
  • 4 căței de usturoi

Se condimentează aripioarele cu sare și piper după gust și se bagă la cuptor cu ventilație pentru 30 minute la 220 grade.

Morcovii și păstârnacul se curăță si se taie felii apoi, împreună cu varza de bruxelles se condimentează cu sare și piper și se adaugă la cuptor pentru 40 minute la 200 grade.

Se prepară sosul din castravetele curățat și tăiat cubulețe mici, iaurt și usturoiul zdrobit.

Se așază toate pe o farfurie întinsă.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi