Pui cu tăiței de orez în stil thailandez | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pui cu tăiței de orez în stil thailandez

Rețetă creată de alecsandra Sabou
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
4
  • 120g tăiței subțiri de orez, preparați conform instrucțiunilor
  • amestec de condimente pentru mâncare thailandeză (Thai Pad)
  • 300g carne de pui (de preferință, piept)
  • 1 ceapă
  • 2 lingurițe alune prăjite, pentru decorare
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 linguri ulei vegetal
  • 1 lingură sos de pește și una de suc de lămâie
  • 2 ouă

Încingeți uleiul în tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și carnea de pui, prăjiți câteva minute.

Scoateți carnea din tigaie și adăugați ouăle bătute ca pentru omletă, însă nu le lăsați să se prăjească.

Adaugați tăiețeii și pasta de condimente thailandeze, (Thai Pad) prăjiți încă 5 min.

Încorporați și ceapa verde, sosul de pește și sucul de lămâie și decorați cu ceapă verde tocată mărunt și alune prăjite. Amestecați bine compoziția, înainte de a servi.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi