Mâncare de mazăre cu carne de pui și morcovi | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Mâncare de mazăre cu carne de pui și morcovi

Rețetă creată de Duminica Gabriel
Rețetă
simplă
Gata în
40 min.
Porții
4
  • 5-6 aripioare de pui Fragedo
  • 500g mazăre congelată sau din conservă
  • 2 morcovi mici
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ardei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri ulei

Carnea de pui se condimentează cu sare și piper și se rumenesc în uleiul încins.

În alt vas se călește ceapa, ardeiul și morcovii, până când se înmoaie.

Se adaugă apoi mazărea, apa și se lasă să fiarbă.

Se adaugă pasta de tomate, sarea, după gust și se mai fierb 5 minute.

La final, se adaugă carnea de pui prăjită și se mai fierb puțin împreună. Se stinge focul și se poate adăuga mărar tocat, după gust.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi