Piept de pui cu tocăniță de cartofi | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui cu tocăniță de cartofi

Rețetă creată de Duminică Ramona
Rețetă
complexă
Gata în
120 min.
Porții
4
  • 1kg cartofi
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • Bulion
  • Piept de pui Fragedo

Se mărunțește ceapa, se călește în 2 linguri de ulei, se adaugă morcovul și ardeiul tocat, se adaugă 2 cești de apă și se lasă să fiarbă, se adaugă sare și piper, după gust.

În paralel, pieptul de pui se condimentează, se unge cu puțin unt, se pune într-o tavă acoperită și se dă la cuptor 1h 30 min.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi