Ficăței de pui cu ceapă | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Ficăței de pui cu ceapă

Rețetă creată de Duminica SIMONA INGRID
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
4
  • 500g ficăței de pui
  • 1 ceapă mare tocată mărunt
  • 40ml ulei
  • 1 ardei roșu mic
  • Sare, piper, după gust

Se încinge uleiul și se adaugă ceapa tocată mărunt.

Când începe să-și schimbe culoarea, se adaugă ardeiul tocat mărunt, se mai lasă câteva min., apoi se adaugă fiecățeii spălați bine, se pune puțină apă și se gătește la foc mic 10 min.

La final, se adaugă sare și piper.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi