Tigaie chinezească cu pulpe de pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Tigaie chinezească cu pulpe de pui

Rețetă creată de Bakó Tünde
Rețetă
simplă
Gata în
50 min.
Porții
4
  • 500 g pulpe de pui Fragedo
  • 2 morcovi
  • 250 g țelină
  • 2 bucăți de ceapă
  • 100 g compot de ananas
  • 100 g de tăiței Vermicelli
  • 200 ml zeamă de bază
  • 3 linguri de ulei de cocos
  • 2 linguri de sos soia
  • 1 lingură de sos Worcester
  • 1 linguriță de ulei de susan
  • 120g sos aromatic Sweet China
  • 2 lingură de miere
  • 1 legătură de ceapă verde
  • sare, piper
  • fulgi de chili

Se taie fâșii pulpa de pui curățată și se asezonează cu sare și piper. Se încălzește uleiul de cocos într-o tigaie, se prăjește carnea și se pune la o parte.

Se taie ceapa, morcovii și telina curățată în fâșii subțiri. Se călește în tigaie cu zeama de bază timp de 15 minute.

Se adaugă carnea, ananasul tăiat în bucăți mici, sosurile de soia, Worcester și Sweet China, uleiul de susan, mierea, fulgi de chili, sare și piper după preferință.

Se prăjește timp de 5 minute, amestecând permanent.

Se fierbe 500 ml de apă într-un vas larg. Se ia de pe aragaz și se pune pasta vermicelli în apă timp de 5 minute. Se strecoară și se amestecă cu salata de carne pregătită.

Se servește cu cepa verde tăiată mărunt.

Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi