Aripioare picante cu cartofi prăjiți și maioneză cu usturoi | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Aripioare picante cu cartofi prăjiți și maioneză cu usturoi

Rețetă creată de Goleanu Mioara Elena
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
5
  • 500g aripioare de pui Fragedo
  • pesmet
  • făină
  • 3 ouă
  • boia de ardei iute
  • ulei pentru prăjit

Se spală aripioarele și se usuca cu un prosop de bucătărie, după care se dă fiecare aripioară prin ou, făină și pesmet cu boia de ardei iute și se pun la prăjit. Este cea mai simpla și gustoasa rețetă :)

Asezonăm cu cartofi prăjiti și un sos de maioneză făcută în casă cu un pic de usturoi. Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi