Pârjoale din piept de pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pârjoale din piept de pui

Rețetă creată de Gilea Antoneta
Rețetă
simplă
Gata în
40 min.
Porții
3
  • Piept de pui tocat
  • 1 vârf de sare și unul de piper
  • 1 ou
  • 2 linguri de griș
  • 2 linguri de făină
  • ceapă și marar tocate
  • cașcaval ras

Se omogenizeaza bine ingredientele, se formează pârjoalele, se dau prin pesmet și se prăjesc în uleiul încins.

Deasupra se rade cașcavalul și se servește.

Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi