Piept de pui cu piersici | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui cu piersici

Rețetă creată de Bogdan Zsolt
Rețetă
simplă
Gata în
40 min.
Porții
4
  • 700 gr. piept de pui fără os
  • 4 piersici, tăiate în cuburi
  • 2 linguri de gem de piersici
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de piper mozaic proaspăt măcinat
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • sare
  • rozmarin proaspăt

Dacă tot a venit vara, ar fi o idee bună să încercăm diferite combinații între carne și fructe.

Urmatoarea reteță este una simplă și specială.

Pieptul de pui îl tăiem în cuburi și condimentăm cu sare si piper, apoi îl prăjim în ulei de măsline. Când carnea e puțin rumenită o scoatem din tigaie.

In aceeași tigaie încălzim gemul de piersici, când fierbe adaugăm puțin oțet balsamic. Punem înapoi în tigaie carnea, apoi cuburile de piersici și un fir de rozmarin.

Când piersicile sunt puțin caramelizate stingem focul.

Se servește cu orez fiert.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi