Ingrediente: 250g paste penne 1 ceapa 350 g fileuri piept pui Fragedo 1 lingura boia dulce Sare, piper Pt sos 50g unt 1 lingura faina 750ml lapte 100g parmezan Într-o oala se pun pastele la fiert.Se adaugă ceapa tocata mărunt. Între timp prăjim bucățile de piept de pui condimentate cu sare, piper și boia, în puțin ulei de masline. Într-o alta tigaie ne ocupam de sos:topim untul adăugăm faina și amestecam cu un tel adăugând treptat laptele cald. Când compoziția se îngroașă se adaugă și parmezanul ras. După ce pastele au fiert le scurgem bine și le adăugăm în sosul alb. Punem într-o tava de ceramica sau sticla un strat de paste apoi adăugăm bucățile de pui prăjite, după care un alt strat de paste cu sos. Pe deasupra radem puțin parmezan sau oricare alt cașcaval sau mozzarella. Se poate toca și o roșie cubulețe și adaugă puțin pentru o pata de culoare. Se introduce tava în cuptor pentru 20min la temperatura 180 grade. Se scoate din cuptor se lasă 10 minute după care se poate servi. Pofta buna!