Copănele prăjite cu cartofi prăjiți | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Copănele prăjite cu cartofi prăjiți

Rețetă creată de Ogaru Georgiana
Rețetă
Simplă
Gata în
30 min.
Porții
4
  • Copănele de pui Fragedo
  • Cartofi albi
  • Condimente pentru pui
  • Roșii și castraveți pentru salată

Copănelele le spălăm cu apă rece, apoi le crestăm și le condimentăm cu sare, piper, mix de condimente vegeta și condimente speciale pentru pui.

Le lăsăm maximum 30 de minute la macerat apoi punem în tigaie uleiul. Când se încinge adăugăm copănelele și le prăjim la foc mic ca să se rumenească ușor.

Apoi în altă tigaie prăjim cartofii tăiați subțiri și contimentați cu vegeta.

Servim cu salată de roșii și castraveți.

Poftă bună!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane