Pui Chinezesc à la Thea | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pui Chinezesc à la Thea

Rețetă creată de Vasilescu Andreea
Rețetă
Simplă
Gata în
25 min.
Porții
4
  • Piept pui Fragedo (500gr)
  • Compot de ananas (1 cutie)
  • Ardei gras roșu, galben, verde (câte 1 bucată din fiecare)
  • Baby carrots (15 bucăți sau o pungă)
  • Pastă de tomate (1 cutie)
  • Otet (2 linguri)
  • Zahăr (2 linguri)
  • Sos de soia

Tăiem pieptul de pui bucășele și le călim într-o lingură de untdelemn și o lingură de sos de soia.

Separat, tăiem ardeii fâșii lungi, iar ananasul cuburi. Ardeii, ananasul, baby carrots le călim cu o lingură de sos de soia pentru aproximativ 5 minute.

Sosul dulce-acrișor se prepară dintr-o cutie de pastă de tomate, două linguri de oțet și două linguri de zahăr plus zeama de la compotul de ananas și se fierbe timp de 1-3 minute.

Punem peste legumele călite puiul și sosul dulce-acrișor, amestecăm într-o oală și acoperim pentru 10 minute, timp în care mai amestecăm.

Se servește cu orez basmati sau tăiței de orez.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane