Pui cu smântână | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pui cu smântână

Rețetă
Simplă
Gata în
30 min.
Porții
2

Ingrediente

  • 500 g Fragedo Deli – sortimente alese - piept de pui dezosat fără piele, feliat
  • 300 g smântână lichidă
  • 2-3 căței de usturoi
  • parmezan
  • sare și piper după gust
  • puțin ulei
  • mărar proaspăt

Modalitate de preparare

  1. Călim usturoiul tăiat mărunt în puțin ulei apoi adăugăm feliile de piept de pui pe care le prăjim câte un minut pe fiecare parte. Condimentăm cu sare și piper după gust. Adăugăm smântâna și lăsăm să dea în clocot 1-2 minute.
  2. Deasupra radem parmezan și introducem totul la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 160 °C.
  3. Servim cu și mai mult parmezan ras și mărar proaspăt.
  4. Parmezanul se poate înlocui cu mozzarella sau cașcaval, după preferințe.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi