Rețetă de piept de pui cu ciuperci | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui cu ciuperci

Rețetă
Simplă
Gata în
30 min.
Porții
2

Ingrediente

  • 300 g Fragedo Deli Sortimente alese - piept de pui dezosat fără piele feliat
  • 200 ml smântână lichidă
  • 200 g ciuperci proaspete
  • puțin ulei
  • sare și piper după gust
  • frunze de pătrunjel

Modalitate de preparare

  1. Condimentăm feliile de piept de pui cu sare și piper și le prăjim pe ambele părți în foarte puțin ulei.
  2. Adăugăm ciupercile tăiate felii și le gătim împreună pentru câteva minute apoi turnăm deasupra și smântâna.
  3. Lăsăm să fiarbă câteva minute, apoi servim imediat, cu frunze de pătrunjel presărate deasupra, și opțional cu ardei iute.
  4. Pentru un plus de savoare putem prăji pieptul de pui și ciupercile în unt.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi