Papricaș de pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Papricaș de pui

Rețetă
Simplă
Gata în
60 min.
Porții
2

Ingrediente

  • 500 g Fragedo Clasic aripioare de pui secționate
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 roșii decojite
  • 2 ardei grași roșii
  • 4-5 linguițe boia dulce
  • puțin ulei
  • sare și piper după gust
  • ½ pahar de apă

Modalitate de preparare

  1. Ceapa și ardeiul gras se curăță și se taie julien. Se călesc cu puțină sare și ulei până când se înmoaie.
  2. Adăugăm aripioarele de pui și le călim și pe ele până când își schimbă culoarea. Apoi adăugăm roșiile decojite tăiate cubulețe, boiaua, apa și cartofii.
  3. Lăsăm totul la fiert, la foc mic pentru 40 de minute.
  4. Pentru un gust mai picant, papricașul se poate prepara cu boia iute sau se poate servi cu rondele de ardei iute.
  5. Servim imediat.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi