Taiței chinezești cu legume și pui picant | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Taiței chinezești cu legume și pui picant

Rețetă creată de Birchi Ana Maria Liliana
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
3
  • piept de pui 150-200 g
  • ciuperci (brune) 200 g
  • 1 ceapă (roșie)
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei iute
  • 1-2 căței de usturoi
  • puțin ulei de gătit
  • condimente (sare, boia dulce, puțin pătrunjel, usturoi granulat, curry)

Se taie pieptul de pui fâșii, se călește în tigaie cu puțin ulei, se adaugă morcovul dat prin răzătoare, ceapa tăiată, ciupercile și se lasă câteva minute.

Se adaugă cățeii de usturoi tăiați, ardei iute și condimentele și mai lăsăm puțin. Între timp, se fierb tăiețeii chinezești, conform instrucțiunilor, mai adăugăm condimentele în apă (sare, curry, puțin usturoi granulat, pătrunjel uscat).

Se scurg tăiețeii și se mai lasă puțină zeamă într-o cană. Se pun peste puiul cu legume și se amestecă. Se servește în farfurie cu puțină zeamă rămasă, rondele de ardei iute deasupra, puțin pătrunjel și boia.

Poftă bună, sunt delicioși!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi