Ciorbă de pui cu tăiței | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Ciorbă de pui cu tăiței

Rețetă
Complexă
Gata în
90 min.

Ingrediente

  • 1 bucată Fragedo pui grill
  • 4 morcovi
  • 1 ardei gras roșu
  • 2 cartofi
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 2 cepe
  • o legătură de frunze de pătrunjel
  • 1 țelină
  • puțin ulei vegetal
  • sare și piper după gust
  • 100 g tăiței

Modalitate de preparare

  1. Legumele se spală și se taie cubulețe. Se călesc 3-4 minute în puțin ulei până când se înmoaie, într-o oală încăpătoare.
  2. Puiul se tranșează în câteva bucăți, apoi se pune peste legume. Se gătește la foc mic câteva minute apoi se adaugă apă cât să se umple trei sferturi din oală. Se adaugă sare și piper după gust.
  3. Se pune totul la fiert la foc cât mai mic pentru aproximativ o oră, sau până când toate legumele și carnea sunt fierte.
  4. Se adaugă tăițeii și se fierb 2-3 minute. La final se adaugă pătrunjel tăiat mărunt și opțional se acrește cu borș, oțet sau lămâie, după preferințe.
  5. Pentru a păstra ciorba câteva zile în frigider, este bine să fierbem tăiței doar în cantitatea pe care o serviți.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi