Tocăniță de pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Tocăniță de pui

Rețetă
Complexă
Gata în
60 min.
Porții
4

Pofta de gătit vine văzând cât de simplu e să pregătești ceva nou când ai inspirație de ingrediente proaspete.

Ingrediente

  • 1 kg Fragedo Clasic Pulpe de pui
  • 5 cepe albe
  • 3 lingurițe boia dulce
  • sare și piper după gust
  • 1 cană de apă
  • 100 ml bulion de roșii
  • puțin ulei vegetal

Modalitate de preparare

  1. Ceapa se taie cubulețe și se călește în puțin ulei până când devine moale, dar fără să se ardă sau să se rumenească.
  2. Se adaugă și carnea care se gătește la foc mic, până când își schimbă culoarea.
  3. Se adaugă boia, bulion și apa și se lasă totul să fiarbă la foc mic, timp de 30-40 de minute. Se condimentează după gust cu sare și piper.
  4. Tocănița se servește cu garnitură de orez, cartofi piure sau mămăliguță.
  5. Pentru un plus de savoare se poate adăuga și ardei iute sau chili după gust.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi